sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kolme viikkoa kotona

Suomessa taas! Pääasiallisesti palasin juurilleni päästäkseni lokakuun viimeisenä päivänä Mireillen konserttiin Tallinnaan, mutta koska minulla ei parhaillaan ole Aixissa ammatillisia tai muitakaan velvollisuuksia, pidensin oleskeluani molemmista päistä yhteensä kolmeen viikkoon. Käy se työnhaku täältäkin käsin.

Lennot sujuivat rutiinilla – KLM:n virkailijat osoittautuivat jälleen loistaviksi asiakaspalvelijoiksi järjestettyään minulle käytäväpaikan, vaikka kone oli täynnä ja Marseillen lähtöselvittäjä oli sijoittanut minut nimenomaisesta pyynnöstäni huolimatta ikkunapaikalle – ja matkalaukkuni putkahti Helsingissä liukuhihnalle niin nopeasti, etten ennättänyt edes hakea kärryä. 

Tänään olen liskoillut rennosti kotona, lukenut, syönyt lihapullia, hellinyt ja rapsuttanut vuorotellen kutakin koiraa ja yrittänyt suunnitella alustavaa ajankäyttöä tuleville päiville. Aion ottaa Suomessa oleskeluni hermoloman kannalta, unohtaa työttömyyteni ja rahahuoleni (mikäli se nyt ylipäänsä on mahdollista) ja pelkästään nauttia kotona olemisesta, suomalaisesta kotiruoasta, suklaakasvohoidosta, luottokampaajastani, Turusta ja upouudesta Myllysillasta, viileistä syyspäivistä ja mopseista. Ihanaa, että minulla on vihdoin sylissäni kolme kappaletta oikeaa, eläväistä, kolmiulotteista koiraa eikä pelkkiä valokuvia jääkaapin ovessa.        

2 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Mukavaa Suomi-aikaa sinne ja tsemppiä työnhakuun! Nauti Suomen syksystä :-)

Susu kirjoitti...

Tervetuloa kotiin! Koska ole tunnetusti myös kova käsityihminen niin leskeluusi kuutuu tietty monta käyniä paikallisessa lankakaupassa:-)