sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Suuri Kysymys- ja Arvontapostaus

Olen jo pitkään halunnut toteuttaa omassa blogissani yhden blogosfäärin klassikon, Kysy bloggaajalta -postauksen. Ideana on siis, että lukijat esittävät minulle kommenttilaatikossa kysymyksiä ja kun niitä on kertynyt riittävästi, vastaan niihin blogissa. Kysymykset voivat liittyä aivan mihin tahansa: blogiin, minuun itseeni, Ranskaan, kauneudenhoitoon, mopseihin, kirjoihin, säähän... mitä nyt ikinä olettekaan halunneet tietää, mutta ette ole tulleet kysyneeksi. Lupaan vastata rehellisesti enkä sensuroi etukäteen kysymyksiä, mutta pidätän silti itselläni oikeuden valita, mihin vastaan: esimerkiksi E:n oikeaa nimeä tai kuvaa en paljasta, koska E. itse ei halua edes 20 sekunnin netti- tai muutakaan julkisuutta.

Koska minusta oli hurjan hauskaa järjestää viime kesänä arvonta, yhdistän tähän kysymyspostaukseen blogini historian toisen arvonnan. Palkintona on Sephoran ja L'Occitanen kosmetiikkaa:
 
 
Sephoran hoitava ja kosteuttava Nectar Shine -huulikiilto, SPF 8, sävy Raspberry Shine.

 
L'Occitanen Rose des Quatre Reines -käsivoide, joka on ihanan pehmeä ja tuoksuu vahvasti ruusulta.

 Sephoran Nail patch -kynsilakkatarrat, sävy 06 Impeccable beige (sävy ei näy kuvassa hyvin, se on todellisuudessa kevyesti kullanhohtoinen harmaa). Nail patchit ovat kiinteään muotoon muutettua tavallista kynsilakkaa, ne liimataan kynnen pintaan ja kärki viilataan oman kynnen mukaan. Tarralakka kestää kynsissä 7-11 päivää ja se poistetaan normaalisti kynsilakanpoistoaineella. Tarvittaessa voin antaa voittajalle seikkaperäisen opastuksen näiden käytöstä, vaikka pakkauksessa onkin mukana myös englanninkieliset ohjeet.

Jokainen lähetetty kysymys vastaa yhtä arpaa, eli jos sama henkilö lähettää kolme kysymystä, hänellä on kolme mahdollisuutta voittaa. Tietysti kysymyksiä voi lähettää myös ilman arvontaan osallistumista, siinä tapauksessa kannattaa kysymyksen yhteydessä ilmoittaa, ettei halua osallistua. Kysymyksiä voi lähettää anonyymisti, mutta vain nimimerkilliset kysymykset osallistuvat arvontaan. 

Kysymyksiä voi lähettää kommentoimalla tähän postaukseen tai mihin tahansa tämän jälkeen tulevaan postaukseen. Kysymysten lähettäminen ja arvontaan osallistuminen päättyy tiistaina maaliskuun 9. päivä klo 23.59 Suomen aikaa ja arvonta suoritetaan keskiviikkona 10.3. 

Nyt siis nopeasti kehittelemään kysymyksiä! A vos claviers !

26 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Tahtoisin tietää kaikkien aikojen top 3 suosikkituoksuasi. Ei tarvitse olla mitään hajuvesiä, joku kanelipullakin käy.:)

Sara kirjoitti...

Missä kaikkialla olet matkustellut? Oletko jo nuoresta asti tiennyt haluavasi lähteä ulkomaille asumaan?

Bisquits kirjoitti...

Kuinka/missä sinä ja E tapasitte?

Oletko tulossa jossain vaiheessa taas Hollantiin? :-)

Siili kirjoitti...

Millainen olisi unelmiesi päivä? Mitä silloin puuhaisit ja kenen kanssa.

Stazzy kirjoitti...

Höh. Bisquits ehti viedä mun kysymyksen. :D

Mitä olisit lähtenyt opiskelemaan, jos susta ei olisikaan jostain syystä tullut ranskis-humanistia?

Airelle kirjoitti...

no niin, siis kaikki haluavat vastauksen tuohon samaan kysymykseen, jonka Bisquits ehti esittää ensimmäiseksi.
yritän siis keksiä toisen, mutta voipi olla, että tämä on itse asiassa sama kysymys: millä lailla satuit tulemaan juuri Aixiin, oletko opiskellut siellä jossain vaiheessa vai tulitko aivan yksityisistä syistä?

Ansku kirjoitti...

Tämä on ehkä enemmänkin postausehdotus, mutta minua kiinnostaisi tietää Aixissa muutaman kerran käyneenä, että millainen olisi täydellinen päivä Aixissa? Jos siis olisi aikaa viettää vain se yksi päivä. Esim. missä käydä kahvilla, missä lounastaa, missä shopata, mitä nähtävyyttä ei saisi missata...

Kiinnostaisi myös lukea tiivistelmä kohtaamisistasi Mireillen kanssa. Olet tavannut hänet ilmeisesti useamman kerran face to face?

Katarimaria kirjoitti...

Mitä kieliä osaat?
Koska aloitit ranskan opiskelun?
Mitä kaipaat eniten Suomesta?

giz kirjoitti...

*Elämäsi 5 tärkeintä asiaa tällä hetkellä? Ei tarvitse laittaa paremmuusjärjestykseen ja ne voivat olla siis mitä tahansa: asioita, henkilöitä, paikkoja, muita seikkoja...
*Mikä on suurin haaveesi?
*Mitä pelkäät?

Anonyymi kirjoitti...

Kolme lempparibiisiäsi ja perustelut/ missä olet ne kuullut? Mihin ja miten ne liittyvät sinuun? (muistelen tuota lentokenttäbiisiäsi)

Oletko nyt suunnittelut jatkaa opintojasi?

pinea kirjoitti...

Jos et asuisi Aixissa, missä haluaisit asua? Jossakin toisessa ranskalaisessa kaupungissa/kylässä vai ihan jossakin toisessa maassa? Entä miksi?
(jättäydyn pois arvonnasta, kyselen vain :) )

töölöläisrouva kirjoitti...

Ensin helppo:
Mikä tuli gradun arvosanaksi?

Ja sitten (ehkä yhtä helppo?!):
Kummassa asut mieluummin, Suomessa vai Ranskassa ja miksi? Tai vastaavasti, jos ei E:tä olisi, osaisitko vielä kuvitella asuvasi pysyvästi Suomessa?

Jenna kirjoitti...

montako mopsia olisi tarpeeksi? mikä on lempi telkkarisarja suomessa/ranskassa? Kumpi on kivempi Ylermi vai Kalevi? Millaisen työpaikan haluisit?

Anonyymi kirjoitti...

joku kyseli gradun arvosanaa joten tuli mieleen että onko gradua mahdollista lukea netissä? olen kyseisen kirjan lukenut joten olisi hyvin mielenkiintosta nähdä mitä sait aikaiseksi.

mitkä ovat suunnitelmasi tällä hetkellä? ajattelitko jäädä pysyvästi aixiin? haetko opiskelemaan?

kauanko sulla kesti oppia ranska sujuvasti?

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä ovat parhaat ranskalaiset rekrytointisivustot?

Top 5 suosikki kirjasi?

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka vanha E on? onko alle 60?

Anonyymi kirjoitti...

Miksi salaat E:n sukupuolen?

Anonyymi kirjoitti...

Suosikkiblogisi? Tai siis sellaset mitä seurailet tiiviisti (ite oon huomannu että on myös sellasia blogeja, jotka jotenki ärsyttää eli ei lukeudu suosikkiblogeihin, mutta silti niihin tulee aina vaan palattua....:)

- Kate

Guru kirjoitti...

Mikä MUN leluista on sun mielestä paras? Koska saan taas aamuvoidella kuontalosi ja hellästi herättää sut omasta sängystä?

Siiri kirjoitti...

Mikä koiranmuroista on herkullisinta? Onko pakko syödä jollei taho? Voiks olla ihanempaa kuin pinkku pehmee peti?

Jools kirjoitti...

Olen blogisi melko uusi seuraaja ja yksi kysymys nousi mieleen: kuinka kauan olet asunut Ranskassa?

pst. Saman yliopiston humanistikasvatteja ollaan ;)

Anni409 kirjoitti...

Miksi olette päätyneet mopsi rotuun?
Koetko jo asuvasi ns unelmamaassa vai mikä olisi ns unelmamaa missä asua?


anni409

Lolli kirjoitti...

Mitkä on sun luootokosmetiikkas?
entä lempimerkit hiustuotteista/ihonhoidosta yms?

-SL kirjoitti...

Olisi kiva tietää millaista oli muuttaa sinne ja miten tapasit miehesi myös kulttuurieroja voisi lukea, siis jos näitä ei täällä jo lue pitää katsoa vanhat jutut..

Lotta kirjoitti...

Missä Ranskan kaupungeissa olen käynyt Aixin lisäksi?
Mikä/mitkä olivat omia suosikkejasi?

Saranna kirjoitti...

Hei osaisitko kertoa noista L'Occitanen tuotteista lisää? Olen kuullut varsinkin kyseisen merkin käsivoiteista pelkkää ylistystä. Oletko samaa mieltä?