torstai 20. elokuuta 2009

Blogi tekee historiaa: ARVONTA !

Uskomatonta mutta totta: blogi on ylittänyt 35 000 kävijän rajan! Määrä on toki pieni tunnettuihin muotiblogeihin verrattuna, mutta tällaiselle vähän tunnetulle sekametelisoppa-aiheiselle blogille se on vallan huikea. Suurkiitokset teille kaikille vakituisille lukijoille ja satunnaisille vierailijoille!

Merkkipaalun kunniaksi päätin järjestää blogin historian ensimmäisen arvonnan. Arvontaan voi osallistua viikon ajan eli torstaihin 27.8. klo 19 Suomen aikaa asti. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tätä postausta tai mahdollisia tämän jälkeen tulevia postauksia. Kommentiksi riittää pelkkä maininta "osallistun arvontaan", mutta olisi mukavaa, jos kommenttinne sisältäisivät ruusuja, risuja, postaustoivomuksia tahi muita parannusehdotuksia. Koska aikani ei parhaillaan millään riitä kaikkien blogien seuraamiseen, on jokaisella tällä kertaa vain yksi "arpa", jota ei siis voi tuplata linkittämällä arvonnan omaan blogiinsa. Linkittäminen on halutessanne tietenkin ilman muuta sallittua.

Palkintona tulee olemaan jotain periprovencelaista ja laventelintuoksuista.

Kaikki sankoin joukoin osallistumaan! Bonne chance !


24 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Onnea kävijämäärästä!:) Siitä se lähtee.

Airelle kirjoitti...

juppii ja félicitations! hieno suoritus, vaikka toisaalta ei mitenkään ihme, ottaen huomioon, että olet osannut keittää oikein makoisan "sekametelisopan".
toivotan sinulle toisen mokoman kirjoittelua ja lukijoita. jatka samaa rataa, minusta on ihanaa lukea juttujasi niin Suomesta kuin rakkaasta Provencestamme. jätä kuitenkin minut arvonnasta - olenhan laventelintuoksuisen Provencen sydämessä! (meillä on hieno Distillerie täällä Nyonsissa, se savuaa koko kesän näyttäen turisteille, miten laventelista puristetaan tuoksut).
bises

puunalle kaulassa kirjoitti...

Hienoa, Fifi! Ja huom., minä en ole se, joka käy kymmeniä kertoja päivässä blogillasi.

Osallistun arvontaan, jos lähisukulaiselle se sallitaan.J'aime kaikkea provencelaista, saippuaa, herbejä, kalisooneja, käsintehtyjä etc.
T'embrasse et t'aime! Ja iso mankmank!

rouva o kirjoitti...

Osallistun arvontaan! Rakastan laventelia! Pidän kirjoitustyylistäsi, se on niin aitoa ja mukaansatempaavaa.

Katarimaria kirjoitti...

Tottakai pitää osallistua arvontaan, yllätys kuulostaa jännittävältä :)

Minusta parasta luettavaa täällä ovat sellaiset pienet arkiset havainnot, tuntuu vähän kuin pääsisi matkalle kun lukee kuulumisiasi sieltä kaukaa.

Sude kirjoitti...

Tottakai osallistun arvontaasi. Toivottavasti minua onnistaa. On mukava lueskella juttuja sieltäkin päin maailmaa. Toivoisin vain kuviakin mukaan.

Mari kirjoitti...

Jee, mäkin osallistun arvontaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Haluan osallistua arvontaan :) Olen seurannut blogiasi puolisen vuotta. On mukava seurata arkeasi niin Suomessa kuin Ranskassakin. Heli

Punatulkku kirjoitti...

Onnea, onnea...
Onhan tuo jo aika saalis kävijöiden määrässä. Mukana arvonnassa.

Jenna kirjoitti...

Osallistun arvontaan :)

Krii kirjoitti...

Hei! Nyt onkin hyvä tilaisuus ilmoittatua blogisi lukijaksi ja osallistua samalla arvontaan. On kiva lukea toisen Ranskansuomalaisten kokemuksia ja näkemyksiä.

Mari kirjoitti...

Onnea kävijämäärän vuoksi. Tottakai pitää arvontaan osallistua :) Testaan sitä sanontaa, kun ei onnea rakkaudessa niin arpajaisissa. (Mikään ei todista vielä sitä sanontaa oikeaksi :))

Susu kirjoitti...

Mukana!
Onnittelut 35000:n johdosta.
Ja ruusuja - tapasi kirjoittaa on värikäs ja mukaansatempaava. Saat tavallisen tylsän arkipäivänkin kuulostamaan hauskalta!

Tiina kirjoitti...

Provence-arvonta, jee, tahtoo osallistua! Kiva lueskella mitä Aixiin kuuluu, kyllä mun täytyy kans joku päivä sinne vielä takas päästä fiilistelemään, vaihtovuodestakin kun jo on, ööh, yli 5 vuotta, huh. :)

Sanna kirjoitti...

Joskus sekameteli on kaunista ja tykkään kovasti kirjoitustyylistäsi. Kivana lisänä tietenkin on lukea muiden kanssasisarten ranskistumisvaiheista :) Osallistun kans innolla arvontaan!

Anonyymi kirjoitti...

Turkulainen wanna-be pariisitar lähettää suukkosen ja haluaa olla arvonnassa!

Mikset kokeilisi kirjoittaa jotain vaikka novellia? Pidän siitä miten kerrot Turusta ja ranskishavainnoistasi.

biz de Paris, Laura

opettajatar kirjoitti...

Ihanaa,ihanaa! Olen ollut fanisi kauan, mutta liian laiska kommentoimaan... Tykkään hienostuneesta tyylistäsi! On aivan mahtavaa saada lukea arjestasi niin Ranskassa kuin Turun liepeilläkin!

puunalle kaulassa kirjoitti...

En otakaan osaa arvontaan, laventelia sain jo montaa sorttia. Ihanaa! Kiitos!

virve kirjoitti...

Moikka Anna! Arvontaan ei minun tarvitse osallistua, mutta sainpa hyvän tekosyyn tervehtiä :) Ois kiva kuulla joskus kuulumisia, ootko sä nyt ihan pysyvästi sinne Aixiin jäämässä? Käväisin itsekin siellä tammikuussa ja pääsin onneksi juuri lumimyräkän alta pois. Berkeley on minun osalta nyt taakse jäänyttä elämää, ja paluumuutin tänne Helsinkiin. Kerrohan jos olet tulossa käymään, täällä niitä on muitakin semmalaisia!

Kaikkea kivaa :)
-virve
Ps. Mun pikku-g kansitettiin kesäkuussa ja läpi män, jee :)

merisini kirjoitti...

Tulin ensimäistä kertaa Googlen hakusanan tiskirätti perässä ja innostuin lukemaan juttuasi kuinka asiat voivat olla erilailla muualla, kuin meillä. Muutenkin ihan kivoja juttuja sulla.

Jaana kirjoitti...

Osallistunpa minäkin arvontaan, jos vaikka saisi tuulahduksen Provencea tänne pohjoiseen.

Bisquits kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Bisquits kirjoitti...

Kirjoitin edellisen kommentin vahingossa väärillä tunnuksilla... En koskaan voita mitään, mutta kokeilenpa kuitenkin. ;-) Rakastan laventelia!

giz kirjoitti...

Osallistun arvontaan! Jatka samaan malliin :)