perjantai 27. helmikuuta 2009

Talviurheilua parhaimmillaan

Viime sunnuntaina osallistuimme neljän aikuisen ja kolmen koiran voimin laskiaisriehaan Halikon Tassukalliolla. Sakea lumipyry haittasi ulkoilua vain hiukan. Koska koiria oli paikalla kymmeniä, omat mopomme eivät osallistuneet epäviralliseen match show -näyttelyyn, jotta emme olisi joutuneet odottelemaan paikalla koko päivää. Sen sijaan mopsit kilpailivat makkaransyönti- ja kiihdytyskisoissa. Viime mainitussa koiran piti juosta radan toisessa päässä odottavan omistajan luo toimitsijan ottaessa aikaa. Guru lönkytteli hiljalleen mutkitellen perille, Grace-sisko ei ymmärtänyt leikin ideaa vaan jäi istumaan toimitsijan jalkoihin, mutta Mirkku kipitti suoraa tietä meidän luoksemme ja sai ajakseen kymmenisen sekuntia.

Seuraavassa visuaalista antia tapahtumasta. Ajankohta on toki myöhäinen, mutta sain vasta keskiviikkona haettua Turusta piuhan, jolla kuvat saa kamerasta tietokoneelle.


Makkaransyöntikisa tuotti Mirkulle vaikeuksia: tylpällä kuonolla oli hankala napata pieniä makkaranpaloja kylmiltä ja lumisilta kaakelilaatoilta. Mahdollista on myös, että makkara ei ollut Mirden mielestä hyvää.Äidin piti osoittaa makkaranpalojen sijainti ja lopulta syöttää ne Mirkulle.Guru sen sijaan pärjäsi kisassa hienosti omin avuin.Fifi ja rakkaat kippurahännät. <3Guru, Mirkun äiti Grace sekä Mirkku esittelevät talvieleganssiaan. Mirkku rakastaa edelleen lumen syömistä:Perheen neidit poseeraavat:Leikkiminen ja raitis ilma tunnetusti väsyttävät, ja illalla meillä oltiinkin varsin rauhallisia:

Hauskaa talvista viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

Keittiövaaka kirjoitti...

Voi että miten suloisia koiruleita!

Hauskaa viikonloppua sinnekinpäin :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko jossain paikka mun nimen mukaan? Wow! Kyl mäkin olisin sinne tullu makkaransyöntikisaan ja voittanut kaikki. Koska jos siellä oli vaan koiria niin olishan ne pelänny mua!

Jenna kirjoitti...

Ihania kuvia möhköfanteista :)! Tosi kiva kun tol sun uudel kameral saa noin laadukkait kuvia :)!

Anonyymi kirjoitti...

Herran tähden! Voi mikä suloisuus ja terhakkuus!

Fifi kirjoitti...

Keittiövaaka: Mopsit kiittävät kehuista!

Tassu: Sua nyt pelkäisi leijonakin, jos oikein pörhistelisit mahtavaa turkkiasi!

Jenna: Juu, kerrankin onnistui kuvaaminen ja jopa lumisateessa.

Annikki: Mopseja suloisempaa saa hakea! :)