tiistai 17. syyskuuta 2013

Alpstagram

Loma tuli, oli ja meni. Kahden viikon lepo tuli todella tarpeeseen ja vaikka palasinkin töihin heti paluutamme seuraavana päivänä, oli järkevä veto aloittaa kesäloman jälkeinen työrupeama perjantaina! Olin siis töissä vain yhden päivän ennen viikonloppua. Lauantaina olikin vuorostaan luvassa odottamatonta ryskettä ja jytinää, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa.

Koska tämä oli kahdestoista kerta, kun lomailimme samoissa maisemissa, en ottanut tällä kertaa edes oikeaa kameraa mukaan. Sen sijaan nappailin kuvia Instagramiin fiiliksen mukaan siellä, missä kulloinkin kuljimme. Seuraavassa Instagram-satoa Valgaudemarin laaksosta ja vähän muualtakin.

Otin aamuisin kuvan ympäröivästä maisemasta heti ikkunaluukut avattuani. Useimmiten oli kaunista ja aurinkoista, välillä taas vuoret olivat kadonneet pilvien keskelle. 


Vierailimme samoilla seuduilla kuin ennenkin. La Saletten pyhiinvaelluspaikalla ja kanadalaisten lento-onnettomuuden uhrien hautausmaalla...Casset'n vesiputouksella...


... ja Saint-Bonnet'n suloisessa pikkukaupungissa: Välillä viihdyimme koko päivän hotellilla, joko puutarhassa istuen tai polskimassa:

Naapurin hanhet pistäytyivät tervehtimässä kaupunkilaisia kesänviettäjiä:


Aivan liian aikaisin löysimme itsemme jälleen La Saulcen tietullilta, jonka jälkeen on edessä 140 km moottoritietä suoraan Aixiin. Tällä kohdalla viimeistään tajuaa, että loma on peruuttamattomasti ohi.


Onneksi ensi kesänä, jos kaikki sujuu kuluvan vuoden aikana hyvin, suuntaamme jälleen "kesämökillemme" vuorille.

0 kommenttia: