tiistai 21. lokakuuta 2008

Kesän kuvasatoa

Blogissani on vihdoin viimein tarjolla myös visuaalista antia kuluneelta kesältä! Pidemmittä puheitta suoraan asiaan: (huom.! kaikki kuvat saa isommiksi klikkaamalla niitä!)


Alppimaisemia Hautes-Alpesin departementista: yllä Valgaudemar, alla Prapic.La Chapelle en Valgaudemarin kylän turistitoimistoVaellusvarusteissa Prapicissa kesäkuussa...... ja syyskuussa.Prapicin jylhiä maisemiaNäitä pörröhäntiä varten piti käydä kaksi kertaa Prapicissa! Murmeli edestä ja murmeli takaa...

Borie-kivitaloja Gordesin kylän lähelläGordesNäköala Gordesista alas laaksoonMeloneista tunnettuun Cavaillonin kaupunkiin tullessa törmää valtavaan melonipatsaaseen.


Sisteronin linnake; korkeaan torniin piti kiivetä pirullista kiviportaikkoa pitkin, toista kertaa en sinne vapaaehtoisesti nouse!

Näkymä linnakkeesta alas Sisteronin kaupunkiin sekä Durance-joelleMukava crêperie-letturavintola Sisteronin kävelykeskustassa on louhittu suoraan vuoren rinteeseen, ihan kuin söisi modernisoidussa luolassa.Avignon ja St Véranin hautausmaa: Mathieun sukuhautaSur le pont d'Avignon...Avignonin keskustaa vaihteeksi Rhône-joelta nähtynä. Ikivanhat kaupunginmuurit on onneksi täällä säilytetty; Aixista ne on tuhottu jo kauan sitten yhtä pientä pätkää lukuun ottamatta.Pont du Gard, kuuluisa roomalaisten muinoin rakentama akveduktiPupuce toimi oppaanamme kotikulmillaan.
Takaisin Prapiciin: idyllisessä vanhassa kylässä asuu yhä ympärivuotisesti parikymmentä ihmistä.Sisteronin messujen yhteydessä järjestettiin myös keskiaikaistyyppinen ammattikiltojen kulkue, josta en valitettavasti väentungoksen takia saanut napattua parempaa kuvaa.Lampaan keritsemisnäytös Sisteronin messuilla

Tunnelmia Sheilan konsertista Sisteronissa


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wouahaa hieno kuvarapo ! Ja Pupuce mukana, mageeta. =)

Näitä voi katsella kesää muistellen, teillä ainaski upeita muistoja.

=)

Anonyymi kirjoitti...

Upeita maisemia ja viimein ne murmelitkin! En yhtään ihmettele, että kaipaat tuonne takaisin.

Se Sing Along olis mahtavaa! Jutellaan siitä kun taas nähdään!

Fifi kirjoitti...

Maurelita: Muistoja tosiaan jäi, (maisema-)kuvia olisi enemmänkin, mutta kaikki eivät mahdu blogiin. Katselen niitä usein ensi kesää ja seuraavaa murmeliretkeä odotellen.

Susu: Tuo alppikolkka on kuin toinen kesämökki, sinne on päästävä ainakin kerran kesässä! ja ihan kuin oikealla mökillä, tuollakin meillä on jo omat perinteet ja rutiinit, jotka toistuvat joka vuosi. Tietyissä seudun paikoissa kuuluu käydä, ja sitten muistellaan, millainen sää edellisenä vuonna oli ja oliko silloin tiistai vai torstai. :) Itku, tahtoo saman tien takaisin!

M'man kirjoitti...

Ihana kuvasarja! Kivaa katsella loma albumiasi! Kiitos kun jaoit meian kanssa sen! ihania muistoja varmasti!

Hauskaa bongata Pupuce sielta kanssa. Ja tuo lattyravitnola on aika makee. Voisin menna suoraapaata itsekin. RRrakastan suolaisia lattyja. SEllaisia oikein juustoisia, kinkkua ja kaikkea hyvaa sisalla! Slurps!