tiistai 20. helmikuuta 2007

Netti kiukuttelee!


Jouduin eilen tappelemaan koko iltapäivän kiinteän nettiyhteyteni kanssa. Yhteys katkesi eikä muodostunut uudestaan edes koneen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä. Soitin Auria-Soneran tekniseen tukeen, jossa supernörtin kuuloinen hiljainen tyyppi neuvoi minua siirtämään modeemin lähemmäs puhelintöpseliä. Ei auttanut, jostain kumman syystä. Käynnistelin konetta ja modeemilaatikkoa vähän väliä, ja viimein yhteys syntyi uudestaan. Tänä aamuna se oli taas katkennut, mutta tällä kertaa riitti pelkkä nettilaatikon uudelleenkäynnistys. En millään jaksaisi päivittäin säätää netin kanssa! :( Mahtaakohan modeemissa olla vikaa?

No, onneksi viikonloppu sentään oli onnistunut ja sangen mirkkupainotteinen. Konsertti-DVD extroineen tuli katsottua, samoin viimesyksyiset ohjelmat ja muutama vanha video. Ihastuin uudelleen pätkään, jossa Mimi vetää riehakkaalla antaumuksella Be bop a lula Johnny Hallydayn ja Michel Sardoun kanssa, pukeutuneena mustaan nahkaan ja pseudosoittaen kolme kertaa itseään suurempaa kitaraa. Hieman on eroa nykyesiintymisiin verrattuna...!

Mirkutuksen lisäksi kävimme syömässä Enkeliravintolassa ja juomassa lempipaikassani, Viinille-baarissa. Koulussa ja Rennossakin pistäydyimme. Sunnuntaina oli vuorossa kunnon Turku-pläjäys tuomiokirkon, Aboa vetus -museon ja Marina Palacen ravintolan merkeissä. Marinassa ovat mokomat remontin yhteydessä hävittäneet muinoin hissien vieressä sijainneen taulun, jossa hotellin arvovieraiden nimien joukossa komeili ylimpänä Mireille Mathieu! Bon, muistot ovat yhä jäljellä...

0 kommenttia: