tag:blogger.com,1999:blog-35726674.post1964495909490417384..comments2024-01-04T18:39:11.889+01:00Comments on Fifin fiinit fiilikset: Roomaan lentäneet kellotFifihttp://www.blogger.com/profile/11414452342610729195noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-35726674.post-41094224679719607122010-04-03T22:08:41.274+02:002010-04-03T22:08:41.274+02:00Täälläkin soi kellot lauantaina klo 22. Piti oikei...Täälläkin soi kellot lauantaina klo 22. Piti oikein tulla blogistasi tarkistamaan, että miten niiden kellojen oikein piti soida.<br /><br />Reseptisi kuulostaa hyvältä, pitää joskus kokeilla.Kriihttps://www.blogger.com/profile/01820798058924061269noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35726674.post-68203085817722225102010-04-03T22:00:56.938+02:002010-04-03T22:00:56.938+02:00Täälläkin näyttävät ottaneen förskottia, kellot ro...Täälläkin näyttävät ottaneen förskottia, kellot roikaavat jo lankalauantain iltana! No, ehkä ei sitten haittaa että meillä paistetaan lammasta tänään, eikä vasta huomenna ;)<br /><br />Juu, voit vallan hyvin puristaa sitruunoista mehua käsin. Vaikka vaan sen verran kuin silloin tarvitset. Jos haluat käyttää mehun oikein tarkkaan, niin silloin puristin on hyvä. Onnea kokkauksiin, näyttää hyvältä!pineahttps://www.blogger.com/profile/10318849526065560488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35726674.post-81401471756310374692010-04-03T19:14:33.633+02:002010-04-03T19:14:33.633+02:00Karhu,
Kellot hiljenevät surun merkiksi, koska Jee...Karhu,<br />Kellot hiljenevät surun merkiksi, koska Jeesus on kuollut, ja soivat taas sunnuntaiaamuna ylösnousemuksen kunniaksi. Meidän kylässämme kyllä kuului tänään puoliltapäivin kellonsoittoa ja kovasti kummastelimme, eikö täkäläinen kello olekaan lentänyt tiehensä muiden mukana. <br /><br />Seesamit voivat olla isompia tai sitten se johtuu siitä, että otin kuvat kameran lähikuvatoiminnolla. Vihertasseja ei ollut, mutta on mulla parhaillaankin kesäkurpitsa ja kaksi päärynää jääkaapissa, kai nekin lasketaan kasviksiksi? :D Rahkatorttu kelpaisi täällä paremmin kuin hyvin ja Mignonit varsinkin! Praha on yhä tuoreena mielessä, koska mennään uudestaan?<br /><br />Pinea,<br />Kiitos! :) Yritän aina välillä ujuttaa postauksiini Ranska-tietoutta, ja välillä pelkään, että blogini alkaa muistuttaa Provencen matkailumainosta...<br /><br />Lupaan seuraavan kerran kokeilla sitruunoiden puristamista. Eikö siihen tarvita erillistä puristinta, sellaista kuin appelsiinimehuunkin? Toisaaltahan voisihan puristimenkin ostaa, kai sen jonnekin kaappiin vielä saisi mahtumaan.<br /><br />Airelle,<br />Julkaisen silloin tällöin reseptejä, joita olen onnistuneesti kokeillut. Kokiksi en tohdi itseäni kutsua, sanoisin pikemminkin, että kykenen pitämään kaksi ihmistä hengissä keitoksillani vähän monipuolisemmin kuin ennen. ;) Vielä minulla on kuitenkin hurjasti matkaa taitavaksi ruoanlaittajaksi.<br /><br />Pidän nimenomaan maitosuklaasta, tumma suklaa on jotenkin kitkerää ja suklaansyönnin idea on minusta nimenomaan siinä, että se on makeaa ja hyvää. E. puolestaan syö vain tummaa suklaata ja meillä ostetaankin suklaalevyt yleensä kahtena versiona.Fifihttps://www.blogger.com/profile/11414452342610729195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35726674.post-9692609842364578232010-04-02T22:01:10.996+02:002010-04-02T22:01:10.996+02:00tästähän on tulossa reseptiblogi (tai sinusta oike...tästähän on tulossa reseptiblogi (tai sinusta oikea kokki?!)! <br />minäkin rakastin tuota pientä suklaapuotia leffana (en ehdi enää lukea kaunokirjallisuutta, luen vaan fakkikirjallisuutta).<br />muistan, että sinä, Fifi sanoit, että pidät vaan maitosuklaasta ja makeasta sellaisesta. minusta taas suklaan pitää olla noir et amer. ainoat poikkeukset ovat fasun joulusuklaa ja mignon-munat, jää taas tänäkin vuonna saamatta...Airellehttps://www.blogger.com/profile/09677284967199145633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35726674.post-27463549443678790822010-04-02T21:39:45.014+02:002010-04-02T21:39:45.014+02:00Hauska postaus! Tällaiselle uusranskalaiselle nämä...Hauska postaus! Tällaiselle uusranskalaiselle nämä pikkuinfot ovat niin tervetulleita :)<br /><br />Mutta purista ihmeessä itse sitruunat, kun ne ovat täällä niin hyviä. Ero on mieletön! Riittää, kun vain halkaiset sitruunat ja puristat niistä mehun käsin.pineahttps://www.blogger.com/profile/10318849526065560488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35726674.post-28887277965231086622010-04-02T19:52:39.434+02:002010-04-02T19:52:39.434+02:00Muuten, muistatko, kun Prahassa luin Pientä suklaa...Muuten, muistatko, kun Prahassa luin Pientä suklaapuotia ja siinähän se Binoche (oliko roolinimi Annie?)rakenteli näyteikkunaan suklaista pääsiäissomistusta ja me molemmat nuoltiin kirjaa ja kuolattiin. Prahaan tekisi mieli, mutta ei paha tämäkään: ensi viikolla käväistään Turussa!!! Jee!samanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35726674.post-67622475009314788822010-04-02T19:47:28.702+02:002010-04-02T19:47:28.702+02:00Aina oppii uutta;kaikki tiet vievät Roomaan, kello...Aina oppii uutta;kaikki tiet vievät Roomaan, kellojenkin siis.Aika jännä tuo, etteivät kirkonkellot lyö, luulisi, että moikaisivat kaiken aikaa.<br /><br />Aika mainio ateria, luulin ensin, että ankkojen päällä on nonparelleja, mutta onko teikäläiset seesaminsiemenet isompia, kuin täällä, näyttävät kookkailta ainakin.En edes sano mitään teollisista duchesseista...<br />Oliko teillä vihertassit? Älä unohda kaikkia kotiköksän oppeja.<br /><br />Hain eilen Jaanalta salaatin henkeni pitimiksi ja kuinka ollakaan, myytäväksi oli jos jonkunlaista dolcea. Ostin rahkatortun vierasvaraa tietäen, ettei vieraita tule, ja jostain syystä isäsi ei ole dolcensyöjä ja täällä eräs sortuilee iltakaffeen kanssa, ettei mene haaskuun ja homeeseen, sen kotiinkuljetus oli hiuk työläs.<br /><br />Buona Pasqua vaan ja E:lle emprassit!Kaipaatko mignoneja?Onneksi niitä mun ei tee mieli.harmaakarhunoreply@blogger.com